Ontwerp

Bij een goed ontwerp moet u zich direct in uw nieuwe situatie kunnen inleven. Belangrijke aspecten bij het maken van een ontwerp zijn natuurlijk het beplantingsplan, de ligging van het project, zon en schaduwplekken, stijl en vormgeving van bijvoorbeeld uw huis of kantoor etc, de kleuren van beplanting, de mate van het onderhoud en niet te vergeten het budget.

Met uw wensen en inbreng en onze vakkennis en creativiteit zorgen wij voor een mooi passend ontwerp op maat met daarbij indien nodig een beplantingsplan.

De werkwijze is als volgt:

  • Na een kenningsmakingsgesprek, het opmeten van uw tuin en het bespreken van al uw wensen gaan we stap voor stap bekijken of de ideeën gerealiseerd kunnen worden.
    Vervolgens gaan wij starten met het in kaart brengen van uw tuin, hierbij worden de zon en schaduwplekken aangegeven, kwaliteit van de bodem en natuurlijk ook de bestaande en eventuele blijvende elementen.
  • Zodra alle informatie bekend is starten wij met het realiseren van uw tekening en het eventuele beplantingsplan.
  • Afhankelijk van de grootte van de nieuw aan te leggen tuin krijgt u het tuinontwerp met een aantrekkelijke korting aangeboden als u ons de tuin ook laat aanleggen.